Linsey komt ook tot bij jou voor die eerste babyfoto's!

Baby’s eerste foto’s

Bewaar dat moment van vertedert zijn, dat moment dat papa nog kon zeggen: "Kijk, ik kan die helemaal op mijne arm leggen!" En laat mij je helpen om deze foto's zo mooi mogelijk te maken.

Baby's eerste foto's

Omdat ze nooit meer zó klein en zó gigantisch schattig zullen zijn wil je natuurlijk mooie foto's als herinnering. Alles gebeurd op het tempo van je baby, dus tel er maar 3u voor uit. Borstvoeding primeert en we nemen regelmatig een pauze voor je kindje. Ik breng mandjes, doeken en enkele accessoires mee maar de kleertjes voorzie je zelf. Het mooiste zijn kleertjes waar de voetjes nog bloot zijn. Dus geen pyama waar ook de voetjes mee inzitten. Verder doen lichte, vrolijke kleuren het meestal beter dan, zwarte donkere. Best is ook van de kamer goed te verwarmen voor de fotoshoot. Geef de ster van de dag een lekker bad voor we van start gaan en een goed gevuld buikje brengt de slaap er meestal wel in. Bij krampjes of reflux kijken we gewoon rustig wat je baby wel of niet wilt doen.
Jouw baby's fotoshoot wordt een tijd van tevoren ingepland (afspraak meestal 3 dagen na de uitgetelde datum), en dan kijken we wat baby en moeder natuur zijn overeen gekomen ;o) Een fotoshoot duurt dus 3u. Ik kom bij je aan huis (20km rond Eksel geen vervoerskosten, anders 0,34 euro per gereden km heen en terug). 160 euro Dit is enkel voor de fotoshoot en eventuele bewerkingen, géén foto's inbegrepen, want: 14 dagen na de fotoshoot maken we een afspraak wanneer ik jullie de foto's kan tonen. Bij dat toon moment heb je ook de kans om fotoproducten (album, canvas, ...) aan te kopen.

Geef een reactie